Laia Carulla, directora adjunta de projecte de Rezero, respon a les preguntes de PIMEC Comerç per la seva entrevista mensual.

Carulla repassa l’evolució de la certificació Comerç Verd des de que es va crear ara fa 15 anys, quan “eren pocs els comerços que permetien fer un consum responsable i sense residus, i es va constatar la necessitat de fer-ne difusió i donar-los a conèixer”. Ara, però remarca com “hem notat un increment de botigues especialitzades, que neixen sota una concepció de sostenibilitat o amb una filosofia de residu zero”.

A través de l’entrevista Laia Carulla exposa les característiques dels comerços certificats, els beneficis de formar-hi part, i com rebre la certificació, entre altres.

Finalment, Carulla tanca amb un anàlisi de les tendències actuals en les que “afortunadament, cada cop la gent pren més consciència de l’impacte que té el seu consum, tant sobre el medi ambient com sobre la seva salut”, una previsió del futur del comerç sostenible, i de la certificació Comerç Verd que vol “seguir creixent i donant suport a totes aquelles persones que han decidit apostar per productes de qualitat i amb criteris de sostenibilitat, perquè creiem que el consum conscient és el consum del futur.”

Podeu trobar l’entrevista complerta aquí.