Avantatges

el distintiu de Comerç Verd ens dóna l’oportunitat de visibilitzar la nostra oferta a la població i projectar-nos de forma conjunta cap a una societat més sostenible.

El valor afegit de la sostenibilitat

Cada vegada més les persones cerquen el comerç que li ofereix productes i un servei més respectuós amb el medi ambient. Estem tendint cap a una societat més conscient del consum diari d’aliments, de productes de neteja, de papereria, etc. La voluntat de la nostra clientela és no posar en perill ni la seva salut ni la del medi ambient. En aquest sentit, i sent conscients que la responsabilitat la tenim tots els sectors, el distintiu de Comerç Verd ens dóna l’oportunitat de visibilitzar la nostra oferta a la població i projectar-nos de forma conjunta cap a una societat més sostenible.

Promoció i publicitat

Ser Comerç Verd permet tenir visibilitat en diferents àmbits:

  • al carrer, a través del distintiu,
  • en el present web
  • en el mapa on ens pot localitzar la ciutadania,
  • en les campanyes de promoció i publicitat del Comerç Verd en els diferents municipis,
  • en les aparicions als mitjans de comunicació.

Formar part d’aquest projecte ens permet incorporar altres mirades de persones, cada vegada més nombroses, que ens busquen i que troben en nosaltres aconseguir un estil de vida sense tants residus ni tòxics.

El Comerç Verd és la porta al consum conscient i responsable que vol una part cada vegada més gran de la ciutadania.

Assessorament

Ser Comerç Verd ens posa en contacte amb les experiències dels altres comerços que tenen el distintiu de Comerç Verd: quina oferta tenen, com han aconseguit tenir un producte ecològic o de proximitat, etc.

Per altra banda, des de la Secretaria de Comerç Verd, dirigida per Rezero, resolen els nostres dubtes i consultes relacionades amb comandes de bosses de roba, d’envasos compostables per a oferir els nostres productes, d’accions per a la promoció i reutilització de carmanyoles entre la clientela i altres temes relacionats amb el foment del consum responsable.