Marina i David, per què feu el repartiment amb bicicleta?

Quan vam projectar la botiga teníem al cap que la bicicleta hi tindria un paper important. Abans havíem tingut un altre negoci semblant, però més petit, i ja la fèiem servir per al repartiment. Repartir la càrrega amb bicicleta és molt millor que fer-ho amb furgonetes que van voltant per la ciutat contaminant.

Què hi diuen els vostres clients?

A alguns els fa gràcia que els portem el menjar amb bicicleta i a d’altres tant se’ls en dona. Ho fem per convicció. Som uns grans defensors de l’ús de la bicicleta per la ciutat, ja que no contamina i fa que la mobilitat sigui més sostenible. Nosaltres dos la fem servir habitualment, també per portar els nostres fills a tot arreu.

I si algú ve a comprar amb bicicleta?

Els fem un descompte del 5%, cosa que els sorprèn. Si hi ha algú que ens diu que ha vingut a peu i ens pregunta per què no li fem també el descompte, l’estimulem a baixar la bicicleta al carrer i fer-la servir encara que sigui per venir a comprar. El que volem és que la bicicleta es faci molt visible.

Ho recomanaríeu a altres botiguers?

És clar. Però la motivació principal hauria de ser contribuir a fer una ciutat més saludable lliure de fums i a millorar el benestar dels nostres fills, no tant els diners o la logística.