Montse i Jordi, com descriuríeu el vostre comerç?

Som una papereria clàssica, amb material escolar i de belles arts, però sobretot productes de paper. També tenim un taller d’enquadernació i una copisteria on fem treballs d’impremta.

Amb quins tipus de paper treballeu?

El paper que venem és el d’ús escolar i el de les impressores. A la copisteria treballem amb papers pensats per a màquines làser de tòner en sec, i al plòter fem servir bobines de diferents papers i gramatges.

A més del paper reciclat…

Sí, una part del paper ho és perquè hi ha clients que ens el demanen per la textura, tot i que no és el majoritari. També reciclem o reutilitzem totes les restes de paper que ens sobren dels treballs d’enquadernació.

Com ho feu?

Els retalls els dipositem als contenidors de paper o els aprofitem per empastar, cosa que ens permet fer blocs de notes, lloms, llibretes, etc., que revenem o tornem a fer servir nosaltres mateixos.

I el paper reciclat?

Treballem amb paper d’Ecoreciclat, bàsicament. És la nostra principal empresa proveïdora de paper i de carpetes, capses de projectes i fulls de mides especials. Els papers reciclats actuals tenen una qualitat molt alta i la demanda ha anat en augment.