Alfred, quin tipus d’electrodomèstic oferiu?

Triem els productes que venem valorant com es fabriquen, d’on procedeixen, quina qualitat ambiental tenen i si les empreses respecten els drets laborals. També procurem afavorir la producció local per evitar el cost ambiental del transport.

És senzill obtenir tota aquesta informació?

Tot i que ens trobem amb dificultats, procurem obtenir tota la possible sobre cada producte, i aleshores decidim. La veritat és que es converteix en un treball d’investigació molt engrescador.

Per què teniu en compte aquests criteris?

Quan fa uns anys vam renovar el negoci, vam optar per aplicar criteris de consum responsable i qualitat ambiental. En primer lloc, perquè hi creiem, però també perquè són qüestions força descuidades en el sector.

Com us beneficia aquesta opció?

És una alternativa de negoci que ens diferencia en el sector, però també és una opció de responsabilitat amb la nostra feina, cosa que ens proporciona molta satisfacció personal. Promovem articles de qualitat que per a nosaltres haurien de ser els habituals. Als clients els oferim tota la informació perquè puguin triar amb coneixement.

I quina valoració en fa, el client?

La resposta és molt positiva, cosa que compensa. Hi ha molts clients que busquen precisament això, i que al final venen a parar al nostre comerç. L’àrea d’influència inicialment era més de barri, però ara comença a venir gent de tot Catalunya i la nostra botiga en línia ens dona presència a tot l’Estat espanyol.