Ja coneixes l’app Mapa Barcelona + Sostenible?

Es tracta d’un espai interactiu on tots els usuaris poden participar de forma activa via web o aplicació del mòbil que recull iniciatives de sostenibilitat de la ciutat de Barcelona. Amb l’aplicació es pot buscar i crear un punt d’interès, crear relats o penjar imatges per explicar experiències als diferents espais, o simplement recórrer la ciutat descobrint exemples de sostenibilitat a través del mapa i els itineraris.

Des de Rezero, com una de les entitats col·laboradores, es creen punts d’interès i itineraris de Comerç Verd. Aquests permeten als veïns i veïnes de la ciutat conèixer establiments amb una oferta respectuosa amb el medi ambient; reduint les bosses de plàstic i els envasos d’un sol ús, fomentant la venda a granel i els productes de producció local, així com el comerç just o els productes amb certificació ecològica.

Cada setmana durant aquest mes descobrirem una experiència per conèixer una mica millor aquesta aplicació, estigues pendent de les nostres xarxes i no te’n perdis cap.

L’Albert descobreix el barri amb el Mapa Barcelona + Sostenible

Vols descobrir el teu barri d’una nova manera? L’Albert s’ha traslladat i surt a passejar amb l’aplicació del Mapa Barcelona + Sostenible per descobrir totes les iniciatives de sostenibilitat del nou barri; punts verds, mercats municipals, horts urbans, parcs i jardins, escoles sostenibles, comerç verd…

Entra al Mapa B+S i troba els punts d’interès més a prop teu, posa «m’agrada», penja imatges o escriu algun relat.

La Vanessa busca un punt d’interès al Mapa Barcelona + Sostenible

Dos anys després del repte Objectiu #Rezero, la Vanessa, el Martí i el Mario segueixen reduint els residus a casa i aquest cop ens ensenyen com el Mapa Barcelona + Sostenible els ajuda a trobar els comerços que necessiten per fer una compra conscient.

Entra al Mapa B+S i troba el punt d’interès que buscaves filtrant per districtes, barris o tipologia de comerç o activitat.

En Jordi crea un punt d’interès al Mapa Barcelona + Sostenible

En Jordi crea un punt d’interès de la seva botiga amb distintiu Comerç Verd a l’app Mapa B + S i aporta així la seva visió de la ciutat.

Tu també pots participar-hi, entra al Mapa B+S i busca punts d’interès o botigues amb productes a granel, de proximitat o ecològics a prop teu i comparteix-los amb els veïns i veïnes.

L’Artemi i l’itinerari de Comerç Verd al Mapa Barcelona + Sostenible

L’Artemi ens mostra l’itinerari de Comerç Verd de Sant Antoni al Mapa B + S des de la seva botiga centenària al cor de Barcelona i ens explica com el comerç del barri enforteix el vincle amb la ciutadania.

Has trobat ja l’itinerari del teu barri? Visita el Mapa B+S i descobreix l’itinerari de Comerç Verd més proper a casa teva.