Free Food

“Oferim com a filosofia de vida aliments ecològics, lliures de tòxics i lliures de gluten.

Ens imaginem una ciutat en bicicleta”

 

En David i la Marina són molt conscients i tenen consciència de la naturalesa, l’alimentació, la salut i l’ecologia. La seva passió per la nutrició i l’ecologia fa que els encanti investigar nous productes i receptes. Durant anys han experimentat diferents tipus d’alimentació des de la dissociada, la macrobiòtica, l’energètica, la vegetariana, la vegana i la crudivegana.

 La intolerància al gluten de la seva mare els va fer adonar-se de la dificultat de portar una dieta sana, lliure de tòxics, lliure de transgènics i equilibrada. Per això a la seva botiga defensen i ofereixen el menjar “lliure”, que permet a tot el món gaudir d’una alimentació saludable.

També ofereixen fruita i verdura, carn vermella, carn blanca, ous i peix en conserva, perquè la base de l’alimentació dels seus clients sigui el més sana possible.

A Free Food, la Marina i en David també ens expliquen com reparteixen les comandes en bicicleta i també com en fomenten l’ús entre els seus clients. Les accions que duen a terme per promoure la bicicleta són, per exemple, l’aplicació de descomptes del 5% a la gent que va a la botiga amb bicicleta,  que queda molt positivament sorpresa.  El repartiment amb bicicleta no te tant feedback, hi ha clients sorpresos però la majoria no hi para massa atenció.

Consideren la bicicleta com una cosa fonamental tant en el negoci com en la seva vida personal. Han tingut altres experiències professionals entorn a la bicicleta, com en un negoci de menjars preparats a domicili, i cada dia porten als nens a l’escola en bicicleta.

Remarquen també que els beneficis d’anar amb bicicleta per la ciutat són molts; hi ha menys contaminació, uns carrers menys congestionats on els nens puguin jugar-hi, una millor estètica, i fa la ciutat una mica més poble.

Per motivar a altres botiguers a fer aquestes acciions de promoció de la bicicleta diuen que només cal que pensin en els seus fills i en la ciutat que volen. Sempre serà millor repartir amb bicicleta de càrrega que no estar amb furgonetes donant voltes per la ciutat, aquesta és la seva principal motivació.

 

Coneix més sobre l’entrevista de Free Food visitant la seva fitxa o llegint l’entrevista completa.