Sant Pol de Mar aposta per la reducció de residus a través del cicle de xerrades Jo Coco: el repte Residu Zero, impulsat per l’ajuntament i dinamitzat per Rezero, i la certificació dels comerços que compleixen els requisits de Comerç Verd.

Moltes de les persones que han participat en aquest cicle ja han fet moltes passes cap a la reducció de residus, però encara els faltava conèixer les opcions que ofereix l’entorn. És per això que el passat 12 de desembre es va realitzar una ruta pel Comerç Verd de Sant Pol de Mar que els va permetre descobrir els comerços locals que faciliten el camí cap a la reducció total.

Gràcies a aquesta ruta han descobert que els comerços de tota la vida ofereixen productes de proximitat, ecològics, sense envasos o en envasos reutilitzables que els poden ajudar en el seu repte. A més, també han descobert un establiment on poden trobar regals fets amb materials reutilitzats i, fins i tot, on poden portar alguns materials perquè els aprofitin!

Aquesta activitat és la tercera de cinc sessions que convertiran les persones participants en expertes en Residu Zero. Cada petita acció és un pas més cap a una societat més sana i més ecològica, evitant així afectacions a la salut i al medi ambient.

Pots trobar molts més detalls de la ruta a la web de l’ajuntament.